BUTIKEN

 

LIGHT ART öppnade sin första butik våren 1998 i en källarlokal i hörnet av Götabergsgatan och Kristinelundsgatan ett stenkast från Avenyn. Butiken startades och drivs ännu av Jonas Ågren, som har ett utpräglat sinne för livets ljusa sidor och ett starkt intresse för belysning och inredning. Sedan 2010 ligger LIGHT ART med 140 kvadrat utställningsyta på Mölndalsvägen.

LIGHT ART är ett välkommet tillskott för alla som har svårt att hitta modern belysning i traditionella lampbutiker. Vår ambition är att driva en butik med det bästa av lampor i modern design. Med all positiv respons vi får av våra kunder känns det som vi har lyckats. ”-Å vad många snygga lampor!” är en vanlig kommentar. 

LIGHT ARTs sortiment av lampor är brett, med allt från roligt och okonventionellt formgivna lampor till mer stilrena och eleganta former. Allting andas modern design – mest ljusa toner, och främst i metall, plast och glas. Jonas Ågren, som står bakom LIGHT ART, har ett noggrant och sparsamt urval där grundidén är att varje lampa ska kunna beskådas utan att det står en annan i vägen.

LIGHT ART har ett handplockat sortiment från närmare 50 olika leverantörer. Detta ger tillgång till en närmast oändlig mängd armaturer av alla de slag. Vi har det mesta inom belysning för heminredning, trädgårdsbelysning, spotlights, skensystem, badrumsbelysning och tavelbelysning. Vi som jobbar i butiken har stort intresse för inredning och modern design. Vårt mål är, att med utgångspunkt från dina önskemål, hjälpa till att finna det du söker. 

LIGHT ART har utnämnts av tidningen ”Sköna Hem” till en av Göteborgs bästa inredningsbutiker. Vi är ingen webbutik, utan en riktig butik, där du kan få råd och hjälp med dina köp – vi tar hand om din beställning, tar emot leveransen och kontrollerar varan - dvs. kunskap och service från start till mål.

 

Kom till LIGHT ART och bli upplyst på mer än ett sätt!

 

VÄLKOMMEN!

 

 

 

 


LIGHTART

ÖPPETTIDER

TELEFON

MAIL

Mölndalsvägen 40-42

Tisdag - fredag 11.00 - 18.00

031 180 140

info@lightart.se

412 63 Göteborg

Lördag 11.00 - 15. 00

© Copyright LIGHT ART 2011