LJUSSÄTTNINGLjussättning är en av de viktigaste ingredienserna för en vacker och behaglig inredning. Med olika former av belysning kan man lätt förändra känslan i rummet och dess atmosfär. Behoven skiftar från timme till timme och rum till rum. Allmänljus, arbetsljus, mysljus, läsljus, punktbelysning, ja det finns massor av användningsområden under dygnets 24 timmar. 

Det är dock inte alltid så lätt, det finns väldigt mycket att tänka på och välja mellan.  Där kan vi bidra med förslag och hjälpa Er genom denna process. Light Art har jobbat med ljussättning och belysning i 17 år. 

Vi hjälper gärna till att ta fram bra belysningslösningar i samråd med Er, oavsett om det rör Er privatbostad eller arbetsplats, nybyggnation/ombyggnad eller renovering, mindre projekt eller hel huslösning. Vi arbetar både med bokade möten och hembesök.  En av fördelarna, med att välja oss som samarbetspartner, är att vi har en stor utställning med närmare 1000 vackra funktionella armaturer - så att man från början kan se på och bestämma val av lampa till respektive plats. Vår specialitet och inriktning är designade lampor i modern stil. Välkomna att boka tid för en ljuskonsultation. 


LIGHTART

ÖPPETTIDER

TELEFON

MAIL

Mölndalsvägen 40-42

Tisdag - fredag 11.00 - 18.00

031 180 140

info@lightart.se

412 63 Göteborg

Lördag 11.00 - 15. 00

© Copyright LIGHT ART 2011